tarieven/openingtijden

ijsclub "de Eendracht" Nieuwendijk

Opnieuw gaan wij de winterperiode tegemoet en dat is de reden dat het bestuur van de ijsclub uw aandacht voor onze vereninging vraagt.


Ten eerste melden wij dat onze accommodatie winterklaar is gemaakt en klaar staan voor de vorstperiode. Verder verwijzen wij u erop dat de ledenvergadering plaats zal vinden op donderdag ...... december in onze kantine op de ijsbaan, de aanvang is 19.30 uur. Heeft u/jij interesse in een bestuursfunctie binnen onze vereninging? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden die met ons de vereninging draaiende willen houden.


tarieven.

Wij willen u meedelen dat binnenkort de contributie bij onze leden geïnd gaat worden. De contributie bedraagt voor een gezin met kinderen tot en met 15 jaar €13,00, de overige leden betalen €7,00.


Wij maken u erop attent, dat na de jaarvergadering de contributie verdubbeld wordt. Als u geen lid bent, kunt u zich tot en met ...... december 2018 opgeven bij de penningmeester. C.A. Versteeg, ..... te Nieuwendijk (tel. 0183-401101).


Entree zonder lidmaatschap

€2,00 kinderen tot en met 15 jaar

€3,00 vanaf 15 jaarOpeningstijden: Momenteel is de ijsbaan niet geopend

maandag tot en met zaterdag.

14.00 tot 17.00 (behalve woensdag, 13.00 open)

18.45 tot 10.00

Komt er dit seizoen geen natuurijs waarop geschaatst kan worden? Dan gaan wij met de kinderen van de leden naar de kunstijsbaan, waarbij de leden gratis toegang hebben en niet leden €10,00 betalen. Bewaar daarom uw lidmaatschapskaart goed.

Copyright © All Rights Reserved

Natoue unarius

Mauris purusvitae interger commodo


Suspendisse tempor mollis euismod interger commodo sollicitudin temipor eros etam accumsan consectetur mauris at curius tincidunt sem felis porttitor was vehicula leo etenunc sociiss natoqu penatibus a magnis vehicula eli parturient montes nascetur eratu ridiculus mus. Phasellus quis neque felis euismod fermentum maecenas vulputate met varius pretium adipiscing Iurmus mauris sed cursus tincidunt.

Souia Fucieus

Nunc scelerisque sapien ullamcor lacinia massa lacinia rutrum.

MOREN SEM


Praesent suscipit dolor lacus laoreet venenatis eros iaculis.Mes purus


Rutrum in sollicitudin

nibeu sapien


Nestibulum lareosu  duipretiu licituin


+  Asrue

Utsit amet nullasem uspendisse


+  Asrue

Phasellus a neque sed felis lareosu


+  Asrue

Curabitur gravida laoreet risus neque sed


+  Asrue

Etiam vel urna elit a vulputate est


+  Asrue

Integer interdum lacinia puru vulputate


+  Asrue